Nové modely CNC strojů

Pro rok 2022 jsme si pro naše zákazníky připravily mnoho novinek. Tou hlavní je určitě inovativní obměna všech CNC strojů, které prošly důkladným vývojem. Na základě poznatků přímo z výroby jsme dokázali zlepšit každý jednotlivý nabízený stroj. Výrazně jsme také rozšířili možnosti individualizace u dřevoobráběcích strojů. Na CNC routeru nyní můžete mít automatickou výměnu nástrojů jak s kuželem BT tak také s HSK. Vakuový stůl má nyní vývěvu s frekvenčním měničem, který automaticky hlídá optimální odsávací výkon. CNC soustruh na dřevo nyní může také brousit a mít hydraulické sklíčidlo a to z něj dělá opravdu kompetentní obráběcí centrum na dřevo.

Mám zájem o nový CNC stroj

V letošním roce 2022 se můžete také těšit na lepší pálicí stroje. CNC plasma Raptor je nyní dodávaná výhradně s vodou chlazeným strojním hořákem a výkonným zdrojem s možností pálit kvalitně také nerezovou ocel. Fiber laser prošel úpravou systému, který je nyní ještě rychlejší s chytřejším automatickým rozmístěním výpalků. Zároveň je nyní laserová technologie dostupnější než tomu bylo dříve. Stále plátí, že velikost pracovní plochy přizpůsobíme zadání a to samé platí o výbavě CNC stroje. Celkově se nám podařilo zrychlit dobu dodání u všech kovoobráběcích strojů. Řezací laser jsme Vám schopni dodat i do 3 měsíců od objednání.

Nová portálová frézka je nyní v takové tuhosti, že je schopna vrtat i do železa. Tento fakt ocení i výrobci pracující s měkčími materiály jako je plast nebo hliník, kde absence vibrací zaručuje krásně čistý obrobený povrch. Výroba strojů a zařízení přinesla také do naší společnosti více automatizace, kde jsme investovali do vlastního strojového parku. Investovali jsme ale také do samotného showroomu, kde naše CNC stroje můžete vidět a také vyzkoušet. Nově máme také laserový řezací stroj a mnoho dalšího. Úplnou novinkou pro rok 2022 jsou vrtací stroje. V rámci rozšíření portfolia nabízíme také zakázkové CNC vrtačky vhodná na vrtání do železa, hliníku, plastu a dalšího materiálu, který může mít také formu trubek či profilů. Vrtací stroj má možnost také automatické výměny nástroje nebo třeba pneumatického upínání obrobku. Máme dlouhodobé zkušenosti s prodejem různých CNC strojů. Neváhejte se na nás obrátit. Jsme Raptor Technologies - Váš partner v automatizaci.