CNC stroje Raptor 2023

Reflektujeme dobu a pro rok 2023 přicházíme s inovací stávajících CNC strojů s hlavním zaměřením na energetickou hospodárnost. Celý sortiment komponentů jsme aktualizovali pro maximální účinnost. Děkujeme našim dodavatelům za profesionální přístup a vývoj lepší součástek, které potřebujeme pro stavbu jakéhokoli CNC stroje Raptor. V letošním roce jsme se rozhodli poněkud zúžit nabízené modely strojů a věnovat se více velmi žádaným typům a ty dále rozvíjet. Věříme, že budeme přinášet větší přidanou hodnotu zákazníkovi. Například u CNC routeru a plotru jsme rozšířili možnosti používaných nástrojů a zvětšili jsme maximální počet v zásobníku u automatické výměny.

Prohlédněte si CNC stroje roku 2023

CNC stroje Raptor 2023Novinky ve strojích
              2023Zaměření na kvalitu výrobku

Co je nového?

Zastavili jsme vývoj kovoobráběcích center, které jsou konstrukčně nejnáročnější a získaný čas chceme věnovat vývoji portálových frézek na obrábění hliníku, plastů nebo také dřeva. Dále jsme řezací plotry zrychlili především na měkkých materiálech za použití speciálních nožů. U plazmových strojů nabízíme opravdu vysoké výkony plazmového agregátu a drobně jsme upravili také vodou chlazený hořák. CNC laser je nyní cenově dostupnější. Vrtací stroje zůstávají v naší nabídce a přistupujeme k nim velmi individuálně.

Vlastní strojový park

Zároveň jsme modernizovali náš vlastní strojový park, který máme pouze pro vlastní výrobu a kapacity těchto strojů dále nenabízíme. Soustředíme se pouze na vlastní vývoj a zlepšení. Je to pro nás velmi důležité, protože jsme schopni si na CNC strojích rovnou vyzkoušet nové nápady či podněty od Vás.

Investice 2023

Jednak investujeme do vlastního růstu, ale také se snažíme zjednodušit investování do nových strojních vybavení našich zákazníků. Pořizovací cenu v letošní roce 2023 chceme udržet na minulých hladinách a to i za přítomnosti inflace. Zlepšujeme naše procesy tak, aby nebylo nutné odrážet tyto tlaky do prodejních cen.

V případě Vašeho zájmu o některý CNC stroj doporučujeme vřele jeho osobní prohlídku s možností produkčních zkoušek. Na Vaše dotazy odpovíme bezprostředně a nabídneme Vám potřebnou podporu. Více informací Vám rádi sdělíme třeba po telefonu či odpovíme na email.